Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Yhteydenotto Oma asiakastili Jälleenmyyjät Blogi
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat

Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.
Tietosuojaseloste / Onnikas

REKISTERISELOSTE / TIETOSUOJASELOSTE
viimeisin muutos 24.5.2018

Tämä on Onnikas Tmi:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä:
Onnikas Tmi
Kaipasenrinne 28             
33710 Tampere
Y-tunnus: 2182883-5

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö:
Tanja Ojala
Puhelin: 040 8348 430
Sähköposti: info@onnikas.net
 
Rekisterin nimi:
Onnikas Tmi:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn ensisijainen tarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen (tilausten käsittely, toimitus, asiakaspalvelu ja markkinointi). Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan suostumus. Asiakkaan ja yrityksemme välille syntyy sopimus sekä lakisääteiset velvoitteet, kun asiakas tekee verkkokauppaan tilauksen omilla henkilötiedoillaan.

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat verkkokaupan palveluntarjoajan palvelimella suojattuna salasanoilla ja palomuureilla. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat yrityksen toimitiloissa. Asiakkaan tietoja sisältävät paperit (mm. vanha kirjanpitomateriaali) hävitetään asianmukaisesti.

Henkilötietojen käsittely

Asiakkaidemme henkilötietoja käsittelevät yrityksemme henkilökunnan lisäksi maksunvälittäjät (Maksuturva Oyj, Svea); kuljetuspalveluyritykset (Posti Group Oyj, Oy Matkahuolto Ab, Shipit Oy Ab), tilitoimiston henkilökunta sekä verkkokauppamme palveluntarjoaja.

Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:
- etu- ja sukunimi
- yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, yritysasiakkaiden y-tunnus)
- asiakasnumero ja tilaushistoria ja verkkoyhteyden IP-osoite
- sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot (mm. uutiskirjeiden tilaaminen)
- asiakkuuden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot, esim. toimitustiedot, palautteet, reklamaatiot sekä puhelimitse, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta sovitut tilaukseen liittyvät asiat.
 
Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä eikä sähköpostilistalle liittymistä. Tällöin rekisteriin jää vain kyseistä tilausta koskevat tiedot. Tilaustositteet on säilytettävä kirjanpitolaissa asetettujen velvollisuuksien vuoksi. Rekisteriin erikseen asiakkaan pyynnöstä tallennettavat tiedot annetaan joko tilauksen tekemisen yhteydessä tai rekisteröitymällä verkkokaupassa https://www.onnikas.net.  ​​​​​​Rekisteröitymisen yhteydessä voit tilata sähköisen uutiskirjeen. Asiakkaat voivat omalla käyttäjätilillään käydä perumassa sähköisen uutiskirjeen sekä muuttamassa yhteystietojaan. Asiakas voi pyytää uutiskirjetilauksensa peruuttamista myös sähköpostitse.

Uutiskirjeen voi tilata halutessaan verkkokaupan etusivulta. Muita ajankohtaisia uutisia voi saada liittymällä facebook-sivustomme seuraajaksi https://www.facebook.com/onnikas/ , liittymällä ylläpitämäämme facebook-ryhmään Ekolöydöt https://www.facebook.com/groups/ekoloydot/ sekä instagram-seuraajaksemme https://www.instagram.com/onnikas_

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille:
Rekisterin tietoja ei luovuteta muille osapuolille mm. markkinointitarkoituksiin tai ostokäyttäytymisen seuraamiseen tai profilointiin. Luovutamme vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät tiedot kolmansille osapuolille eli käyttämillemme kuljetuspalveluyrityksille (Posti Group Oyj, Oy Matkahuolto Ab, Shipit Oy Ab). Luotolla maksettaessa asiakkaan tiedot välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle, mutta ne eivät tallennu Onnikas Tmi:n asiakasrekisteriin. Jokaisella yrityksellä on omat tietosuojaselosteensa, joihin suosittelemme asiakkaidemme tutustuvan. Lisäksi asiakkaan suostumuksella voimme välittää tilauksen tiedot yhteistyökumppanillemme, jolloin asiakkaaseen ollaan yhteydessä etukäteen asiaa koskien ja sovitaan tuotteen toimitus asiakkaan tilausta nopeuttaaksemme. Pyydämme tällöin aina erikseen asiakkaan lupaa luovuttaa välttämättömät tilaustiedot.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).
 

Ostoskori
0 kpl
Toimitustavat
Nouto Postista5.90€
Matkahuolto Lähellä-pakettiTarvitaan paikkakunta
Nouto kotipuodista Tampereelta0.00€
Toimitus kirjeenä (vain alle 3cm kirjeeseen mahtuvat tuotteet)3.50€
Nouto Postin pakettiautomaatistaTarvitaan paikkakunta
Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan. Yli 100 € tilauksesta maksamme toimituskulut.
Tarjoukset
Nokkela-taitto 10kpl / SÄÄSTÖPAKETTI Nokkela-taitto 10kpl / SÄÄSTÖPAKETTI
75.00€  89.00€
2 PHS + 2 Päiväside-KOKEILUpkt TOIVEKUOSEILLA 2 PHS + 2 Päiväside-KOKEILUpkt TOIVEKUOSEILLA
24.50€  27.00€
Hertta-hamppuliina VARASTOVALMIIT Hertta-hamppuliina VARASTOVALMIIT
4.95€  5.50€
Uutuudet
Bambuinen IHONHOITOSETTI
Bambuinen IHONHOITOSETTI
12.50€   11.90€
Eniten ostetut
Ennakkotilauksen/laskun maksaminen
0.01€
@onnikas_